Tios på en trevlig heminredningsbutik på Gotland

God middag alla vänner ute på ”nätet” och hjärtligt välkomna in till min blogg ska ni vara! Det är alltid lika roligt när ni som läst mina inlägg sedan hör av er och berättar att det jag skrivit om har hjälpt er att fatta olika beslut. För er som inte redan känner till det, i somras flyttade jag in i min drömlägenhet! Det var magiskt att få sätta nycklarna i dörren och kliva in över tröskeln. Jag kontaktade en heminredningsbutik på Gotland som heter Tyrsjöns Hem och Design, för jag tänkte som så, att eftersom jag nu funnit min drömbostad så ville jag hitta fina saker att inreda mitt hem på. Jag bara känner att detta är något som jag ville dela med er här på bloggen! Jag tycker ju att det är väldigt roligt med heminredning, och speciellt att kunna köpa sådana saker som jag vet att jag kommer att få användning för. Det som gör Tyrsjöns Hem och Design så unikt, det är deras sortiment av snygga och användbara saker. Det är fina produkter i bra kvalitét till en rimlig kostnad. Saker som inte finns att köpa överallt! 

  

Om du söker efter en riktigt bra heminredningsbutik på Gotland, eller i Uppsala, och skulle vilja få goda tips på hur du kan inreda, eller köpa fina saker, så är denna butik väl värd ett besök. Nu har jag fått en unik stil och elegans i mitt hem, och det ser inte ut som hos alla andra. Jag kommer att fortsätta besöka denna fina butik. Med jämna mellanrum är det kul att ändra om litet grann och dekorera hemmet med nya saker. Jag vill därför rekommendera er läsare som känner att ni också vill ha ett vackert hem, att besöka denna butik. På deras Facebooksida får man en idé om vad de kan erbjuda! 

 

Du gillar kanske också...